Polisförbundet söker en driven ombudsman med intresse för fackliga frågor och som vill jobba tillsammans med oss för att utveckla en professionell polis. Som ombudsman kommer du i huvudsak att arbeta med förhandlingsarbete inom området avtalsfrågor och påverkansarbete i polisyrkesfrågor.

Du är polisutbildad och har goda kunskaper i förhandlingar inom områdena avtalsfrågor, avtalskonstruktioner, arbetsrätt, arbetsmiljö och polisyrkesfrågor. Du har god kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt, goda datorkunskaper, brett samhällsengagemang och delar våra fackliga värderingar.

Vi ser gärna att du har juridisk utbildning. Erfarenheter samt kunskap om hur en facklig eller annan idéburen demokratisk organisation fungerar är meriterande.

Som person är du harmonisk, positiv, kreativ, noggrann, strukturerad och idérik. Du tycker om att arbeta i team och är en god lyssnare. Du är en god medarbetare som är trygg i dig själv.
Polisförbundet arbetar för arbetsplatser med ökad jämställdhet, öppet klimat och bekämpar alla former av diskriminering. Vi vill leva som vi lär, varför vi eftersträvar en kreativ arbetsplats som speglas av mångfald.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker efter överenskommelse.
Möjlighet till övernattningslägenhet finns.
Polisförbundet tillämpar provanställning.

Information om tjänsten lämnas av kanslichef Björn Kellerth, förhandlingschef Niklas Simson eller Unionens representant Malin Thor. Alla kan nås på 08-676 97 00.
Ansökan i form av personligt brev och cv skickas senast den 5 oktober 2018 med e-post till jobb@polisforbundet.se. Ange ”Ombudsman förhandlingar” i ämnesraden.
Välkommen med din ansökan!