Är du vår tillfälliga stjärna?

Vill du jobba för att ge ett av Sverige viktigaste yrken bättre villkor och förutsättningar? Att jobba på Polisförbundet innebär att jobba med en av Sveriges mest diskuterade frågor. Människors trygghet är en förutsättning för ett välmående demokratiskt samhälle. Att skydda, hjälpa och ställa till rätta är våra medlemmars uppdrag. Då krävs också bra poliser med rätt utbildning, rätt lön och rätt villkor.
Just nu söker vi en digital kommunikatör för ett vikariat på kommunikationsavdelningen från den 3 augusti till den 31 december.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara med och skapa innehåll till alla våra digitala kanaler, allt från inlägg i sociala medier till inspirerande texter för webb och nyhetsbrev. Du kommer även jobba med att hålla informationen på vår webb uppdaterad och korrekt samt optimera sajten utefter behov i samarbete med vår webbyrå.
Du kommer att sköta enklare behandling av bilder och anpassa dessa efter olika digitala kanaler, men även jobba tillsammans med vår kommunikationsbyrå för att skapa målgruppsanpassat content. Du ansvara för uppföljning av inlägg på sociala medier och på webb.
Du håller också koll på våra mallar och på vår bildbank.
Tillsammans med ett litet men vasst team planerar vi det redaktionella innehållet på både kort och lång sikt.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler och samtidigt tycker det är roligt att skapa bra content. Du är effektiv, noggrann och serviceinriktad.
Du gillar att samarbeta med andra, och tycker om när det periodvis är mycket att göra. Du är kreativ och en duktig på att skriva texter för webb och sociala medier och har ett öga för färg och form. Du kavlar gärna upp ärmarna och rycker in om du själv har tid över. Du tycker det är roligt att utvecklas och lära nytt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med möjligheter att utvecklas i tjänsten. Vi sitter  i trevliga lokaler i Solna. Självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension. Vi har flexibla arbetstider och inom ramen för vår förmånportal erbjuds både friskvård och pensionsplanering samt andra bra personalerbjudanden.

Mer om oss på Polisförbundet

Polisförbundet är ett fackligt yrkesförbund som organiserar landets poliser och har ca 20 000 medlemmar. På förbundskansliet i Solna arbetar ca 30 personer med förhandlingar, medlemsservice, kommunikation och opinionsbildning, facklig utbildning och Polistidningen m.m.
Förbundets vision är ”En poliskår uppskattad och respekterad av alla”.

Mer om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på heltid (100%) från den 3 augusti till den 31 december.
Ansökan i form av personligt brev och cv skickas till jobb@polisforbundet.se. Ange ”Digital kommunikatör” i ämnesraden. Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tillsättning av vikariatet så fort som möjligt.
Information lämnas av kommunikationschef Jenny Engdahl Westbratt, telefon 072-706 47 16 eller Unionens representant Kristina Mäler, telefon 070-294 10 30.

Välkommen med din ansökan!