Seminarium på Järvaveckan

Polisförbundet och Akademikerförbundet SSR har i vår inlett ett samarbete med fokus på det brottsförebyggande arbetet. Förbunden har tillsammans besökt kommuner som arbetar med att vända brottsutvecklingen genom samverkan mellan bland annat polis och socialtjänst.
Det finns goda exempel. Vad behövs för att det arbetet ska växlas upp och spridas över hela landet?

Tryggheter och insatser är temat på Järvaveckans sista dag, den 17 juni. Vid ett seminarium diskuterar vi fackförbundens förslag om hur det brottsförebyggande arbetet kan stärkas med ledande företrädare för Socialdemokraterna och Moderaterna.

• Justitieminister Morgan Johansson (S)
  • Tomas Tobé, rättspolitisk talesperson för Moderaterna
  • Heike Erkers, ordförande för Akademikerförbundet SSR
  • Lena Nitz, ordförande Polisförbundet
  • Samtalsledare Karim Aamer, Fryshuset

Tid: Söndag den 17 juni klockan 18-19
Plats: Idrottshallen på Spånga IP (seminariescen 6).

Välkomna!

Kontakt

Margareta Bosved, kommunikationschef Akademikerförbundet SSR, mobil 070 – 777 66 66
Charlotta Wennerström Nobel, kommunikationsstrateg Polisförbundet, mobil 072-208 38 27