Lag och ordning hör till de viktigaste frågorna i den kommande valrörelsen. Behoven av att förbättra polisers villkor är stora om det politiska målet om tusentals fler poliser ska uppnås.

I samband med den sista partiledardebatten i riksdagen före valet genomför Polisförbundet därför en liten manifestation på Mynttorget som avstamp för förbundets valkampanj Prio1:#flerpoliser. Efter politikernas debatt kommer Polisförbundets förbundsstyrelse att möta upp med ett ballongtak och tal av förbundsordförande Lena Nitz.

Redan innan den officiella kampanjstarten har 3 400 poliser ställt sig bakom uppropet om fortsatta satsningar för fler poliser.

Tid: Onsdag den 13 juni, kl. 12:00
Plats: Mynttorget

Välkomna!

Frågor?
Kontakta Polisförbundets kommunikationschef Jenny Engdahl Westbratt, mobil 072 - 706 47 16.