Olycksfallsförsäkring och sjukförsäkring ingår

I ditt medlemskap ingår en olycksfallsförsäkring och en sjukförsäkring som gäller dygnet runt. I sjukförsäkringen har du också tillgång till samtalsstöd – kostnadsfri rådgivning kring både privata och arbetsrelaterade problem av psykolog, ekonom, jurist och hälsocoach via telefon.

Sjukförsäkringen ingår inte för studerandemedlemmar.

Teckna frivilliga försäkringar

Som medlem har du också möjlighet att till ett förmånligt pris teckna våra frivilliga försäkringar. Dessa försäkringar är framtagna för att passa poliser samt för att komplettera det försäkringsskydd du omfattas av enligt lag, kollektivavtal och de försäkringar som ingår i medlemskapet.

Du har även möjlighet att teckna försäkringar för din partner och dina barn. Vi erbjuder också försäkringar för saker du äger såsom hus, lägenhet, bil och djur till ett förmånligt pris. Mer om sak- och personförsäkringar

Kontakta Polisförbundet Försäkring

Kontakta Polisförbundet Försäkring, som hanteras av vår samarbetspartner Söderberg & Partners, om du har frågor om försäkringar eller vill diskutera ditt behov av försäkringsskydd. Du kan då få frågan att legitimera dig med mobilt BankID, för din säkerhets skull. 

Om du vill veta vilka personförsäkringar du har tecknat eller ansöka om utökat försäkringsskydd loggar du in genom att klicka på den blå knappen på denna sida.

Telefon08–676 97 00, välj tonval 2.
Öppettider: måndag–torsdag 9.00–16.00 och fredag 9.00–15.00.