Innehållet

Polisförbundets webbplats ska vara tillgänglig och användbar för så många medlemmar som möjligt. Vi kommer därför kontinuerligt att utveckla webbplatsen efter användarnas behov och önskemål.

Webbplatsen har fem huvudsakliga delar och riktar sig främst till dig som är medlem i Polisförbundet.

Råd och stöd

Regler och fakta kring vad som gäller för dig i ditt arbetsliv, inom områden som arbetstid, lön, arbetsmiljö och liknande.

Avtal

Här hittar du flera av de kollektivavtal som du omfattas av som polis.

Medlem

Allt som ingår i medlemskapet hittar du information om här. Försäkringar, förmåner och mycket mer.

Om Polisförbundet

Våra nyheter, hur vår organisation ser ut, vilka frågor vi arbetar med och vad vi har för mål.

Mina sidor

Genom att logga in med mobilt BankId når du de uppgifter som finns om dig i vårt medlemsregister.

Webbläsare

Webbplatsen fungerar med de flesta moderna webbläsare, som Chrome, Safari, Internet Explorer och Edge. 

Standarder och tillgänglighet

Vi utgår från standarder för webb och tillgänglighet fastslagna av W3C och Webbriktlinjer.se från Post och telestyrelsen, PTS.

I din webbläsare kan du anpassa sådant som teckenstorlek för dina egna behov.

Kakor

Den här webbplatsen använder så kallade kakor. En kaka är en textfil som skapas på din dator när du besöker vår webbplats och som hämtas från din dator när du kommer tillbaka nästa gång. Kakan sparas i anslutning till de filer som används av datorns webbläsare eller motsvarande program.

Om du inte accepterar användning av kakor kan du stänga av kakorna i din webbläsare. Du kan läsa mer om hur du gör det i din webbläsares hjälpsektion.

Matomo

Vi använder webbanalysverktyget Matomo för att analysera och optimera användningen av webbplatsen. Analyserna som genereras med Matomo är helt anonymiserade och kan inte användas för att identifiera enskilda personer. Vi samlar in följande uppgifter: din anonymiserade IP-adress, den besökta webbplatsen, den webbplats från vilken du kom till vår (referent-URL), den webbläsare som används, när och hur länge du besöker vår webbplats och hur ofta du besöker den.

De uppgifter som lagras av Matomo är inte kopplade till andra datakällor och överförs inte heller till tredje parter.

Vår rättsliga grund för att använda Matomo är ditt samtycke enligt artikel 6.1 a i dataskyddsförordningen. Du kan när som helst återkalla detta samtycke. Eventuell behandling av personuppgifter som äger rum innan du återkallar ditt samtycke påverkas inte.

Om du använder funktionerna för delning till Facebook och Twitter kan det skapas kakor. Båda dessa kakor kallas tredjepartskakor, eftersom de kommer från någon annan än polisforbundet.se.

Publicering av bilder från Polisförbundets webb

Bilder som du kan hitta på vår webbplats markerade med text för nedladdning är Polisförbundets egendom. De är fria för publicering tillsammans med texter, intervjuer och rapporter om Polisförbundet och Förbundets verksamhet.

När fotograf framgår ska fotografens namn anges tillsammans med Polisförbundet som källa.