Om Polisförbundet

• Det här är vi

Polisförbundet är ett fackligt yrkesförbund för poliser. 94 % av alla aktiva poliser är medlemmar hos oss.

• Förbundsstyrelsen

Förbundsstyrelsen är mellan kongresser Polisförbundets högsta beslutande organ som leder och ansvarar för Polisförbundets ekonomi, förvaltning och verksamhet.

• Organisation och stadgar

Medlemmarnas behov och önskemål styr det fackliga arbetet. Verksamheten formas och styrs av oss medlemmar tillsammans. Det är även vi som väljer vilka som representerar oss.

• Polisförbundets kongress

Kongressen är Polisförbundets högsta beslutande organ. 2018 hölls kongressen i Örebro.

• Press

Du som är journalist är välkommen att ringa till oss. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt person att intervjua och vi berättar gärna om vårt arbete för att förbättra polisers arbetsvillkor.

• Nyheter

• Opinion

Här kan du läsa om aktuella kampanjer.

• Polisförbundets bloggar

Polisförbundet har två bloggar. I Lena Nitz blogg skriver vår ordförande om aktuella polisfrågor och om sitt jobb som ordförande. I Avtalsbloggen skriver vår förhandlingschef och våra ombudsmän om avtals- och lönefrågor.

• Publikationer och rapporter

Läs och ladda ned våra rapporter och utredningar om polisers arbetsvillkor. Här hittar du också vår senaste årsredovisning.

• Stiftelser och fonder

Du som är medlem kan söka bidrag från våra stiftelser och fonder om du blir skadad i tjänsten, om du eller någon i din familj blir sjuk eller för studier.

• Webbshop

Beställ barntröjor och material från Polisförbundet.

• Kontakta oss

Polisförbundet har begränsade möjligheter att ta emot telefonsamtal, vi blir därför glada om du i första hand skriver till oss.

• Lediga jobb

Just nu finns det inga lediga jobb.

• Dina personuppgifter

Ditt förtroende och din säkerhet är viktig för oss. Polisförbundet säkerställer att dina personuppgifter är skyddade och att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddsregler.

• Om webbplatsen

Det här är fackförbundet Polisförbundets webbplats.