Om Polisförbundet

• Press

Du som är journalist är välkommen att ringa till oss. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt person att intervjua och vi berättar gärna om vårt arbete för att förbättra polisers arbetsvillkor.

• Nyheter

• Kontakta oss

Polisförbundet har begränsade möjligheter att ta emot telefonsamtal, vi blir därför glada om du i första hand skriver till oss.

• Publikationer och rapporter

Läs och ladda ned våra rapporter och utredningar om polisers arbetsvillkor. Här hittar du också vår senaste årsredovisning.

• Det här vill Polisförbundet

Våra särskilt prioriterade frågor om arbetsmiljö, löner, polisyrket och jämställdhet och mångfald.

• Organisation och stadgar

Medlemmarnas behov och önskemål styr det fackliga arbetet. Verksamheten formas och styrs av oss medlemmar tillsammans. Det är även vi som väljer vilka som representerar oss.

• Verksamheten

Polisförbundet är ett fackförbund med poliser och för poliser. Vi är det största facket inom polisen, 94 % av alla aktiva poliser är medlemmar hos oss. Det gör oss starka - genom ditt medlemskap kan vi påverka ditt arbetsliv.

• Förbundsstyrelsen

Förbundsstyrelsen är mellan kongresser Polisförbundets högsta beslutande organ som leder och ansvarar för Polisförbundets ekonomi, förvaltning och verksamhet.

• Kongressen

Kongressen, som är Polisförbundets högsta beslutande organ, träffas vartannat år.

• Webbshop

Beställ barntröjor och material från Polisförbundet.

• Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga jobb på Polisförbundet.

• Dina personuppgifter

Ditt förtroende och din säkerhet är viktig för oss. Polisförbundet säkerställer att dina personuppgifter är skyddade och att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddsregler.

• Om webbplatsen

Det här är fackförbundet Polisförbundets webbplats.