Järvaveckan är en mötesplats som minskar avståndet mellan medborgare, organisationer och folkvalda politiker. Kom och träffa oss under lördagen 15 juni, vi håller till i TCO:s tält.

Polis under två minuter

Har du vad som krävs när du står inför några av de svåra situationer som Sveriges poliser möter? Prova Polisförbundets VR-film och ta reda på det. Poliserna Emelie Risberg och Hanif Azizi berättar vad som behövs för att klara komplexa situationer i yrket.

Mer än hårda tag - satsa på det brottsförebyggande arbetet

Polisförbundet arrangerar tillsammans med Akademikerförbundet SSR ett seminarium om vikten av det brottsförebyggande arbetet.

Var: Järvaveckan, seminarietält 3

När: 15 juni, kl. 14.30-15.30

Vad krävs för att det brottsförebyggande arbetet ska prioriteras på nationell och lokal nivå? Hör socialborgarrådet och rikspolitiker i samtal med fackordföranden för polis och socialtjänst. Lokala företrädare för socialtjänst, polis och unga inleder med utmaningar och möjligheter för det brottsförebyggande

Deltagare:

• Lena Nitz, ordförande Polisförbundet