Som medlem finns Polisförbundet vid din sida. Det är en trygghet om något händer dig. Gå med redan under polisutbildningen!

Allt det här får du som medlem:

✔  Stöd och rådgivning under hela din studietid

✔  Olycksfallsförsäkring 

✔  Träning på Actic till rabatterat pris

✔  Billigare tågresor med SJ

✔  Förmånliga villlkor på räntor och lån

✔  Förmånsportal med massor av rabatter på kläder, böcker, hemelktronik med mera 

✔  Polistidningen – alla polisers egen medlemstidning

... och mycket mer!

Vad kostar det?

Som student är medlemsavgiften endast 300 kronor för hela din studietid. När du blir aspirant betalar du för aspirantmedlemskap. 

Bli medlem

Stöd till polisstudenter och aspiranter 

Vi kan hjälpa dig som är medlem om du behöver stöd som student eller aspirant. Vi finns på alla utbildningsorter och du är välkommen att engagera dig på din skola och driva på för förbättringar för alla polisstudenter. Till din hjälp har du också en särskild ombudsman för polisstudenter.

Hör av dig till oss om du har frågor, till exempel om din aspiranttid inte går som du tänkt dig eller om du blir föremål för ett disciplinärende.

Kom ihåg a-kassan 

Under aspiranttiden omfattas du inte av Polisförbundets arbetslöshetsersättning. Därför är det viktigt att tillhöra en arbetslöshetskassa till dess att du blivit fast anställd som polis. 

Vanliga frågor och svar 

Studieuppehåll 

Om du har studieuppehåll behöver du skicka in en kopia på beviljad ansökan från Polisutbildningen där det framgår tid för studieuppehållet. Du kan mejla uppgifterna till oss. 

Aspirantutbildning 

Om du haft studerandemedlemskap och påbörjar din aspirantutbildning fortsätter du vara medlem. Ditt medlemskap blir då ett aspirantmedlemskap.

Om du inte skulle få en faktura nästa månad kan det ha blivit något fel. Hör i så fall av dig till oss. 

Studerandeombudsman

Har du som är student eller aspirant frågor eller behöver stöd, kontakta Peter ”Peppe” Larsson, studerandeombudsman på Polisförbundet.