40 procents rabatt på Nordic Wellness

Du som är medlem har 40 procents rabatt på träningskort på Nordic Wellness. Rabatten gäller oavsett om du är student, yrkesverksam eller pensionär men den kan inte kombineras med andra rabatter.

− Många medlemmar har hört av sig till oss och vi är glada att kunna berätta att vi nu tecknat ett eget avtal med kedjan, säger Martina Mårtensson, som ansvarar för Polisförbundets medlemsförmåner.

Våra friskvårdserbjudanden

Fler sätt att nyttja friskvårdsbidraget

För dig som hellre tränar hemma eller på jobbet behöver inte friskvårdsbidraget brinna inne. På senare år har det öppnats upp för en rad nya möjligheter att nyttja friskvårdsbidraget.

Agility, enduro och sportfiske är kanske inte det första man tänker på som friskvård, men likväl är det tre exempel som Skatteverket nämner i de rättsfall som satt praxis för vad som kan godkännas. Utifrån den praxis och lagstiftning som finns är det upp till arbetsgivaren att bestämma hur friskvårdsbidraget får användas − och de senaste åren har en rad möjligheter tillkommit. Det är numera inte omöjligt att använda friskvårdsbidraget till sådant som massage, liftkort, ridhuskort, golf eller till startavgift i ett lopp.

Nu får poliser högre friskvårdsbidrag