Upp till 20 % rabatt på Elite Hotels

Du som är medlem i Polisförbundet får upp till 20 procents rabatt på Elite Hotels när du reser privat på helger och lov.

Erbjudandet gäller för en till två personer och ett begränsat antal rum. Barn upp till 5 år bor gratis, barn 6–15 år bor för 100 kr/natt och barn 16–18 år bor för 200 kr/natt. Rabatten gäller för Elite Hotels flexpris och i mån av plats. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Boka din övernattning på www.elite.se. Uppge kampanjkoden PROTCO.

Upp till 15 % rabatt på hotell i Norden inom Strawberry (hette tidigare Nordic Choice)

Du som medlem i Polisförbundet får upp till 15 procents rabatt på hotell i Norden på alla rumstyper under helger om du anländer torsdag, fredag, lördag eller söndag.

15 % rabatt under hela veckan sommarperiod samt alla ordinarie skollov.

Bokningen kan om- och avbokas kostnadsfritt fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. Wifi och frukost är inkluderat i priset.

Strawberry har över 200 hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Boka din övernattning här

Semester i Italien vid Toscanas kust

Boka din semester till vackra Toscana med dess vinodlingar och olivlundar. Som medlem har du 20 % rabatt på lägenhet och 10 % på hotell i Riva del Sole Resort & Spa.

Lägenheterna är placerade i den skuggiga pinjeskogen, medan hotellet ligger endast ett stenkast från den privata sandstranden.

Ta chansen att vila upp dig i SPA-anläggningen med bubbelbad, bastu, Beauty Center och gym. Det finns också pooler, barer och barnklubb. Njut av de italienska delikatesserna i restaurangen eller pizzerian.

Du kan även åka på utflykter till Florens, Pisa och Siena eller på vinprovningar på någon av de närliggande vingårdarna.

Boka på Riva del Soles webbplats  eller skriv till bokning@rivadelsole.it.